Friss topikok

Tomakonyha blog

Kukkolda

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Kifőzde

Közösségi blog napi posztokkal minden témában. Gasztronómia, könyvajánló, utazás, napi aktualitás

Címkék

ajánló (1) alapanyagok (2) alapítvány (2) alma (4) amadea (6) avokádó (1) bab (9) barangoló (24) bárány (7) barbecue (5) barkács (1) befőzés (6) benikuty (16) blogbuli (1) bográcsos kaják (3) bölcsesség (11) bor (1) borjú (5) chili (2) csajszi (1) csirke (44) csülök (1) cukkini (3) curry (1) cyan (12) dél afrika (3) desszert (23) édeskömény (1) égigérő fű (16) egytálétel (15) egzotikus étkek (10) előétel (7) ételfotók (1) étteremkritika (2) fiam (20) film (2) főétel (30) freddy (6) gaszto (2) gasztro (282) gerle (1) gomba (25) grafit macsek (1) grill (3) grillezés (2) guargumi (1) gyöngyfűzés (1) haiku (33) hal (9) holland (3) hsz (11) humor (5) húsvét (1) indiai (1) indiai izek (1) irodalom (24) janikovszky éva (16) játék (2) (71) kacsa (14) kakas (2) káposzta (1) karácsony (4) karácsonyi menü (2) karaj (1) kenyér (3) kenyérsütő gép (4) képek (3) kert (7) kerti sütés (5) kínai kaják (11) kivizsgálás (1) könyv (29) köretek (23) korma (1) krémleves (1) krumpli (21) kultúra (4) kutya (6) lazac (1) lecsó (2) lekvár (2) lepény (1) lépésről lépésre (3) leves (15) liba (6) ludaskása (1) m.küvé (10) máj (5) mánia (10) marhahús (29) márton nap (1) maybach (8) medvehagyma (1) mese (1) micimackó (5) mormogi (3) n.zoli (10) nadine (24) napló (1) néni (1) népszokások (5) nokedli (1) nyúlhús (3) nyuszómuszó (1) n zoli (1) olasz ízek (44) oldalas (1) ötperces (3) paella (1) pálcika (21) paradicsom (1) paradicsomszósz (2) pástétom (1) perec (1) petits pois (1) pizza (5) pörkölt (2) pulyka (3) ragu (11) recept (269) recpet (1) reggeli (5) rizottó (6) rizs (2) sajt (1) saláta (17) sertés (37) sorozat (3) sous vide (1) spagetti (6) spájdernecc (6) spárga (2) steak (2) stroganoff (1) szendvics (8) szendvicskrém (3) szolgálati (2) szösz (71) szósz (18) szűzpecsenye (1) tavasz (1) tegyük össze! (8) tészta (36) tikka masala (1) tiramisu (4) tokány (2) töltöttcsirke (1) toma (280) történelem (7) túró (2) tüzes (1) tyúk (1) ünnep (7) ünnepi menü (4) vega (51) vendégváró (7) vers (27) videó (1) vinitor (1) vörösbors kakas (1) zöldfűszerek (1) zöldség (23) zuzu (1) Címkefelhő

Részletek egy soha el nem készülő szakácskönyvből 10.

2007.09.30. 01:02 Bombadil Toma

Calzone
 

Magamfajta italomán embernek előbb-utóbb számtalan fel nem használt „maradék” gyűlik fel a hűtőjében, kamrájában. Főzés közben valahogy sohasem fogy el teljesen minden alapanyag, és mindig visszakerül a hűtőbe egy-egy szelet pármai vagy nostrano sonka, parmezánvég (amit már nem lehet reszelni, de zöldséghámozóval még egy-két forgácsot ki lehet csikarni belőle), egy negyed mozzarella, egy-két kanálnyi paradicsomszósz, amit nem volt szívem kidobni, vagy egy fél cukkini stb… Amikor már rakosgatom őket ide-oda egy ideje, olyankor jön a csodafegyver, a calzone.

 
Hozzávalók:
 

Ebben a konkrét esetben ezeket sikerült összeszednem. Két szelet pármai sonka, egy marék koktélparadicsom, egy-egy parmezán- és peccorinovég, fél mozzarella (bufala), egy kevés mascarpone, pár szem olívabogyó.

És ami mindig van otthon: olívaolaj, szardella, bazsalikom, pfefferoni, fokhagyma.

 
Előkészületek:
 

Készítek egy adag pizzatésztát: három csésze lisztet, egy csésze langyos vizet, egy csipet sót, egy-egy teáskanál szárított élesztőt és cukrot, valamint három evőkanál olívaolajat összekeverek egy tálban, majd deszkán alaposan átgyúrom. Egy órára félreteszem, fóliával letakarva, hogy megkeljen a kétszeresére. (Akinek van kenyérsütőgépe, mindezt dobja bele, és dagasztó-fokozaton elkészítheti.) Ebből a mennyiségből két nagyobb, vagy négy kisebb calzone lesz.

A többi hozzávalót kettő vagy négy részre osztom, attól függően, mennyit szeretnék készíteni.

 
Elkészítés:
 

A megkelt tésztát újra átgyúrom, hogy az összes levegő kimenjen belőle. Kettévágom, és a darabokat kinyújtom olyan vékonyra, mintha pizzát készítenék, csak egy kicsit oválisabb formára.

A tésztát meglocsolom extraszűz olívaolajjal, durva tengeri sót és egy gerezd apróra vágott fokhagymát szórok rá. Ezután az egyik felére jön a töltelék, ami csak van otthon, rádobom a paradicsomot, egy kicsit szétnyomkodom. Azután a többit is ráhalmozom, a sajtokat, sonkát, olajbogyót, szardellát (csak keveset), bazsalikomleveleket stb.

Óvatosan ráhajtom a tészta másik felét, és a szélét felhajtva, összenyomkodom, hogy sehol ne tudjon kifolyni a töltelék. Megkenem a tetejét olajjal, és kicsit félreteszem pihenni. Addig a sütőt hőlégkeverésre és a maximum hőfokra állítom (250 fok), és előmelegítem. A sütési idő függ a tűzhelytől, ezt mindenkinek magának kell kikísérletezni, nekem 15 perc alatt megsült a nagyobb calzone, a kisebbeknek elég 12 perc.

 
Tippek, ötletek:
 

Célszerű a tésztát nyújtás után egy sütőpapírra tenni, így könnyebb lesz a calzonét a sütőlapra átcsúsztatni, és nem szakad ki.

Néhány ötlet, mivel is tölthetjük meg még a tésztánkat: maradék pörkölt darálva, gombaragu, articsóka, bolognai mártás, grillezett zöldségek stb… Ami fontos, hogy olívaolaj, paradicsom és sajt mindig legyen benne.

 

A calzone kiváló úti-kaja lehet, iskolába, kirándulásra. De partiételnek is jó, vagy akár vendégvárónak.

Az, hogy milyen bort fogyasszunk hozzá, a tölteléktől függ, de mivel paradicsomos ételről van szó, mindenképpen valami könnyű vörösborban gondolkodnék, pl. kadarkában. De nem vész össze a rozéval sem. Nagyon finom, érdemes kipróbálni.

A magam részéről a képen lévő calzonéval, egy palack kékfrankossal és a laptopommal töltöttem a péntek délutánt, a teraszomon üldögélve, netezgetve, és a kutyáimmal játszva.

62 komment

Címkék: gasztro recept tészta toma olasz ízek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 02:24:33

jó reggelt! kicsit barkácsoltam

...bocsi nadine, de a pizzás kurzor a poszthoz jobban illik:))

sajnos nem találtam piros-fehér kockásat, de gondoltam ez a háttér eléggé kifőzdés:))))

spájdernecc 2007.09.30. 07:51:19

Jó reggelt, derűs napot!

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 08:25:00

Jó reggelt! Látom, Toma:) Alig találom meg a kurzort mozgatás közben, pedig én mozgatom, ráadásul egy pizza:DD
Átfésülgetem gyorsan a szöveget. Azt már előre mondom, hogy szégyelld magad, mert biztosan megint valami szuperfinomat csináltál...

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 08:47:16

Igen. Most elolvastam, és azonnal ilyet akarok ebédelni. Vagy reggelizni. Vagy mindkettő. Holnap is. Pfff...!

cyan 2007.09.30. 09:05:34

uhh, túl jól néz ez ki, így kora reggel, korgó gyomorral :))
(nyomtatót behevítem....)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 09:43:43

Egyre inkább azt érzem, hogy Toma direkt szadiz bennünket.

cyan 2007.09.30. 09:55:04

nem baj Nadine, ő itt szadiz minket, mi meg jól összegyűjtjük, sajtó alá rendezzük (a korrektálást már röptében megcsináltad), jól kiadjuk, és meggazdagszunk :D

maybach 2007.09.30. 10:42:16

Jó napot kívánok!
Mai jó cselekedetem megvolt. Azt a pár halat amit fogtam (keszegek) simán szabadon engedtem.
Erre most kajáról olvasok és éhes lettem.
Ha a sorrend fordított lett volna lehet a halak sem ússzák meg.
Toma!
Ez szokás szerint finomnak tűnik.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 12:34:41

jó reggelt:))
a háttér designhoz egy szavatok sincs?:))

nadine, köszi a fésűt:))

maybach
legalább kívántál valamit?:)))

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 13:04:05

Szerintem kívánt: calzonét.

A dizájnhoz: nekem már kicsit csiribiri így együtt az egész (repülő pizzaszelet, kockás abrosz, fotó, óra, cseresznyés tapéta - bár sztem ez inkább viaszosvászon -, de kétségtelen, hogy a kifőzdékre ritkán jellemző a visszafogott elegancia. Az én szememnek már ez sok. De szavazzanak-ítélkezzenek azok, akik mind nem én vagyok. Egy Kockásfülűtől nem meglepő, ha a kockáshoz vonzódik.:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 13:21:59

nekem is egyből a viaszosvászon ugrott be:))
a háttért csak a mai napra szántam, de van ott még vagy ötszáz, úgyhogy lehet akár egy állandót is találni. ha van kedved kattints oda és nézd át hátha találsz valami jót. (az óra allat a background gomb)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 13:25:48

OK. Most úgyis ebédelek, megnézegetem őket. Egyébként helyes ez a cseresznyés, csak együtt kezd kicsit vásári kavalkáddá válni a cucc.

Egyébként én már kitaláltam a megoldást a kínzásaiddal szemben: amikor írsz egy ilyen posztot és végigfotózod, akkor előtte szépen kiporciózod a kaját, az azon a héten rendesen viselkedőknek küldesz kóstolót. Nem ér ilyeneket éhgyomorra olvastatni.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 13:32:17

vagy előtte emilben elküldöm a receptet, így mindenki elkészítheti az ételt, és azt eheted, mikor a posztot olvasod:))

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 14:26:53

Beláthatod, hogy az én javaslatom sokkal jobb lenne - nekünk...:)

Megnéztem egy vagon hátteret, de nem sok használhatót láttam. Abban reménykedtem, hogy találok valami apácarácsosat borostyánnal vagy vadszőlővel futtatva, vagy nádfonatot, ilyesmit, de nem szaladtam bele. Viszont most nincs több időm, majd nézegetem máskor is.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 14:56:18

Kezdi megszokni a szemem a cserkókat.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 16:02:07


az amerikai kormány arra kér bennünket, hogy mentsük meg a világot.

(bruce willis:armaggedon)

:DDDDDD

cyan 2007.09.30. 16:17:17

Nadine-nal értek egyet, az ő javaslatát támogatom. Toma vesztettél, várom a kajacsomagot (futár is hozhatja) :PPPP

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 16:27:26

nem emlékszem, hogy szavazásra bocsátottam volna a kérdést! :))))

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 18:00:22

jól van, látom, ma sem teng túl a kommentelő kedv. majd jól felirom a hiányzókat!:)))

komoly dillemmában vagyok. este, egyszerre kezdődik a tévében, a tűzvonalban és az igazából szerelem.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 18:26:22

Itt vagyok, csak kedves kuncsaftok jártak nálam, és jól elvitték az olívás órát. Az órán kívül vérszemet is kaptak mindenfélére:)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 18:30:51

Nem látom a friss kommentek közt ezt a posztot. Én vagyok így egyedül?

N.Zoli 2007.09.30. 18:40:36

Toma neked van kemencéd is, vagy kizárólag elektromos sütőt használsz? Hálás dolog egy kemence, nagyanyáméknak még megvan. Ne kérdezd hogyan, de csinál benne aszalt almát és szilvát is. Egy időben próbálkozott a kemencés kenyérsütéssel is de nem volt vele megelégedve, a lisztet hibáztatja:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 18:43:16

örülök, hogy jól megy a biznisz:)))
én már bujkálok a galériások elől, mert baromira nincs kedvem mostanában festeni, úgyhogy irigyellek, hogy neked megy a szekér.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 18:47:19

enzoli
van is meg nem is. ami nekem van az nem igazi kemence, mert nem lehet tüzet rakni benne, hanem a kandalló füstjárata melegíti körbe, tehát inkább sütönek nevezném. telente szoktam benne főzni. van egy nagy agyagedényem és abba teszem a belevalókat aztán el van ott órákig:)))

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 18:50:54

...kenyeret sütni azért nem szoktam benne, mert akkor annyira be kell fűteni, hogy gatyára kéne vetkőzni. így is 27fok szokott lenni:)

most kaptam egy barátomtól msn-en

Ha legközelebb rossz napod van, gondolj a következőkre:
- egy Sziámi ikerpár egyik tagja vagy
- a válladnál hozzánőtt testvéred homokos
- te nem vagy az
- ma egy forró randevúja lesz
- csak egy seggetek van
Na, jobban vagy már?

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.09.30. 18:59:03

Toma, köteles vagy a posztjaidhoz nyáladzót mellékelni!!!!
lyan kajás lettem, áldozatom a túrógombóc lesz nyamiiii.
Sztem cukik a cserkók, de a nőcis blogom tetjén lévő szürke kis téglalapra kattintotok, ott is van egy csomó háttér.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 19:15:45

a túrógombóc jóó:))
a hátteret meg még buzeláljuk egy kicsit, hátha találunk egy mindenkinek megfelelőt.

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.09.30. 19:40:58

Sikerült lezárnom a tantárgyfelvételt, mindent felvettem, jeeee!!!!
Calzone, túrógombóc 4ever!
Toma, szülinapra kérhetek tőled calzonét? Olllyan guszta....

cyan 2007.09.30. 20:02:04

kifestettem a nagyszobát 1×. holnap jön a köv réteg. semmi extra, gazdaságos fehér (tört fehér). utána a parkettát kipótolom. polcrendszert felépítem. könyveket felrakom.
elfáradtam kissé...

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.09.30. 20:16:11

Hát, Cyan, vhogy nem csodálom, ez egy majd' egésznapos munka. Most már pihenj.
Regisztráltam a blogringen, csak azt nem tudom, mire jó. Tudja valaki?
Regisztráljam ott a Kifőzdét? Hát a Statgépen? Naaa!!!!

sárkányfűárus 2007.09.30. 20:37:39

csak délután kezdtem a festést, a többit holnap
ööööö, e-mailjaim miatt a névváltás (cyan)

sárkányfűárus 2007.09.30. 20:47:27

Nadine, ezt neked találtam a Homáron: www.biomalom.hu/index.php
már csak jó minőségű búza, árpa, rozs kellene... :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 20:48:34

Toma, holnap van Spájder új gombás posztja. Másnap Te leszel vagy Maybach? Kérlek, még ma válaszolj, ha Stohl Buci elment aludni, mert ha Maybaché a kedd, akkor azt még össze is kell raknom!

cyan 2007.09.30. 20:49:35

na visszaváltottam. eddigi kommentjeimet a blogmanó eszegeti?

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 20:55:04

nadine (szenilla)
én csütörtök, pénteken leszek, már megbeszéltük.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 20:59:29

Xanaxilla...:) OK, akkor holnap összedobom Maybach anyagát keddre.

Cyan, az oldalt nem ismertem, de tudtam, hogy kb. 50 rugó egy házi malmocska. Ehhez még nagyon, de nagyon sokat kell dekupázsolni.

Most megyek Ments meg-et nézni.

cyan 2007.09.30. 21:06:11

árat nem is néztem, csak rád gondoltam, milyen jó lenne egy ilyen kézimalom-meghajtású gabonaörlővel lisztet gyártani a kenyereidhez.

Toma: 3 éve építettem át a házam, most ért meg a nagyszoba a festésre. a könyveim egy része valszeg nem élte túl a 3 éves száműzetést a fészerben :(

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 21:14:48

Cyan, nagyon beletrafáltál, mert anno - amikor kezdtem belehülyülni az élelmiszer-adalékok erdejébe - gondolkodtam egy ilyenben... Arról nem is beszélve, hogy nemcsak lisztet, hanem mindenféle pelyhet is lehet vele gyártani. Ami egy müzlievő népségnél nem hátrány. Ráadásul én teszek gabonapelyheket mindenféle pástétomba is, pl. körözöttbe, tojáskrémbe stb. Szóval hasznos egy ilyen malom.

A saját kezű festéshez meg gratulálok, nagy vagy!

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.09.30. 21:38:22

Jó éjt mindenkinek, kidőltem. Illetve le.

cyan 2007.09.30. 21:41:18

ja, nagy vagyok. létra tetején még a plafonba is beverem a fejem :)) hengerrel könnyebb, mint korongecsettel. anno amikor meszeltünk... ááá, ég és föld a különbség

cyan 2007.09.30. 21:46:44

lépek én is, kezdődik a kedvenc műsorom a spekrtumon.
jóéjt

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.30. 22:02:36

cyan:)))
nekim is a kedvencem:))
river cottage-be, az egyetlen nem mediterrán hely, ahol szivesen laknék:)))))

Amadea · http://amadea.freeblog.hu 2007.09.30. 23:20:41

Mek aludni, jók legyetek, a katicámat meg nem leszedni, mert akkor naggyon szomorú leszek és az nektek régen rossz. Jó éjt, pápá, pussz, meg amit akartok!:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.01. 00:35:44

bocs amadea, de nekem ez a katicás óra nem nagyon jön be:))
mindegy majd a többiek döntenek. részemről azt sem bánnám, ha nem lenne óra, vagy csak néha lenne, ha valaki kér a posztjához.

a mai háttér ajánlatom a rusztikus téglafal. nekem tetszik, de erről is a többség dönt.

spájdernecc 2007.10.01. 05:13:07

Jó reggelt!
Tegnap kultúrális élménygyűjtés és szintentartás céljából székesfővárosunban tartózkodtam.Az Operaház fantomja című műfajilag minimum korlátozottan meghatározható darab megtekintésével próbáltam feledhetetlen színházi élményt befogadni, ugyancsak korlátozott sikerrel.
Parasztmatiné, nyolcvanhatodik szereposztás, "nem bánom, hogy láttam, nem sajnálnám, ha kimaradt volna" fíling
A zenekar jó, a jelmez-díszlet gyönyörű, a színpadtechnika brilliáns, de...
Néhány üdítő kivételtől eltekintve a rossz értelemben vett profi előadás, zavarjuk le, ezeknek így is jó lesz. És a végén, a jól ismert vastaps, sőt az itt-ott lézengő stúdiósok által generált fejhangú visítás a Fantomot alakító hm... művész meghajlásakor. Rém megható...

spájdernecc 2007.10.01. 05:17:07

Az a bogár egyébként nem is katica, hanem valami böde-féle, egy katicabogár gondosan ügyel a pöttyök helyes számára és illő elhelyezkedésére.
Egyébként KÁVÉÉT!

maybach 2007.10.01. 08:19:29

Toma!
Nem kívántam semmit a halacskáktól.
Viszont a társaikból(+ még pár féle hal) finom halászlét ettem némi borral. Majd mivel jól lett szervezve a dolog, később meg kiválló pörit, ugyancsak bor és baráti társaság kiséretében. Nehéz nap volt, na.

cyan 2007.10.01. 11:41:43

esetleg az 5/3-as? az nem olyan tömör levélzet, a szerencsésebbek talán még 4 levelű lóherét is találnak :))

cyan 2007.10.01. 11:42:33

ahh a másikba akartam írni...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.01. 16:48:04

spájder
ebben az "operaházfantmja" dologban is benne van egy poszt lehetősége. nem akarod megírni? még frissek az élmények!:))))

maybach 2007.10.01. 17:19:39

Jaja Spájder!

Én már jó rég láttam és szerencsére Sasi nélkül. Az akkor jó volt.

kakukk 2007.10.01. 20:36:32

ha nincs itthon légkeveréses sütő meg lehet sütni a pizzát sima gáztűzhelyben is? (van valami trükkje, vagy mondjak le az itthoni pizzakészítésről amíg be nem szerzek egy rendes sütőt?)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.01. 20:53:29

kakukk
meg lehet abban is sütni. a lényeg, hogy a legnagyobb hőre kell állitani és előmelegíteni. sajnos a sütési időt neked kell kikisérletezni, és azt is figyelni kell nem süt a sütő, az egyik oldalán jobban, mert akkor időnként el kell fordítani 180 fokot.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.01. 20:53:54

Kakukk, nálunk a pizzatésztát a férjem szokta sütni, de egy hagyományosnál hagyományosabb Karancs tűzhely sütőjében is hihetetlenül finomat fabrikál. Sztem nyugodtan próbálkozz! Nem mindenki születik Kovács Lázár vagy Stahl Judit bemutatókonyhájába:)

kakukk 2007.10.01. 21:07:45

köszönöm szépen, nálam is egy Karancs figyel kint a konyhában. :) Jövőhéten ahogy lesz egy szabad estém sütés lesz, mert mióta megláttam a fenti képeket nem tudok másra gondolni. :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.01. 21:13:50

Ugyeugyeugye??? Majd mesélj, hogy sikerült, és egyébként is szívesen látunk bármikor. Ez egy nagyon barátságos Kifőzde.

spájdernecc 2007.10.02. 06:51:01

Köszönöm a bizalmat, színikritikát írjanak az arra hivatottak. Tartok tőle, hogy az egyém túl szubjektív lenne