Friss topikok

Tomakonyha blog

Kukkolda

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kifőzde

Közösségi blog napi posztokkal minden témában. Gasztronómia, könyvajánló, utazás, napi aktualitás

Címkék

ajánló (1) alapanyagok (2) alapítvány (2) alma (4) amadea (6) avokádó (1) bab (9) barangoló (24) bárány (7) barbecue (5) barkács (1) befőzés (6) benikuty (16) blogbuli (1) bográcsos kaják (3) bölcsesség (11) bor (1) borjú (5) chili (2) csajszi (1) csirke (44) csülök (1) cukkini (3) curry (1) cyan (12) dél afrika (3) desszert (23) édeskömény (1) égigérő fű (16) egytálétel (15) egzotikus étkek (10) előétel (7) ételfotók (1) étteremkritika (2) fiam (20) film (2) főétel (30) freddy (6) gaszto (2) gasztro (282) gerle (1) gomba (25) grafit macsek (1) grill (3) grillezés (2) guargumi (1) gyöngyfűzés (1) haiku (33) hal (9) holland (3) hsz (11) humor (5) húsvét (1) indiai (1) indiai izek (1) irodalom (24) janikovszky éva (16) játék (2) (71) kacsa (14) kakas (2) káposzta (1) karácsony (4) karácsonyi menü (2) karaj (1) kenyér (3) kenyérsütő gép (4) képek (3) kert (7) kerti sütés (5) kínai kaják (11) kivizsgálás (1) könyv (29) köretek (23) korma (1) krémleves (1) krumpli (21) kultúra (4) kutya (6) lazac (1) lecsó (2) lekvár (2) lepény (1) lépésről lépésre (3) leves (15) liba (6) ludaskása (1) m.küvé (10) máj (5) mánia (10) marhahús (29) márton nap (1) maybach (8) medvehagyma (1) mese (1) micimackó (5) mormogi (3) n.zoli (10) nadine (24) napló (1) néni (1) népszokások (5) nokedli (1) nyúlhús (3) nyuszómuszó (1) n zoli (1) olasz ízek (44) oldalas (1) ötperces (3) paella (1) pálcika (21) paradicsom (1) paradicsomszósz (2) pástétom (1) perec (1) petits pois (1) pizza (5) pörkölt (2) pulyka (3) ragu (11) recept (269) recpet (1) reggeli (5) rizottó (6) rizs (2) sajt (1) saláta (17) sertés (37) sorozat (3) sous vide (1) spagetti (6) spájdernecc (6) spárga (2) steak (2) stroganoff (1) szendvics (8) szendvicskrém (3) szolgálati (2) szösz (71) szósz (18) szűzpecsenye (1) tavasz (1) tegyük össze! (8) tészta (36) tikka masala (1) tiramisu (4) tokány (2) töltöttcsirke (1) toma (280) történelem (7) túró (2) tüzes (1) tyúk (1) ünnep (7) ünnepi menü (4) vega (51) vendégváró (7) vers (27) videó (1) vinitor (1) vörösbors kakas (1) zöldfűszerek (1) zöldség (23) zuzu (1) Címkefelhő

Fociláz 1.

2007.10.02. 07:00 maybach

Mivel minden valahogy a kajával vagy a szerelemmel függ össze, így ez a történet is.

Némi álmodozás és tervezgetés után két cimborámmal úgy döntöttem, hogy elég a sóvárgásból és a nosztalgiázásból, belecsapunk a lecsóba. Március 8-án AC Milan vs. Manchester United mérkőzés Milánóban, március 9-én pedig Juventus–Real Madrid Torinóban. Kis túlzással a világ négy legjobb klubcsapata elérhető közelségben.

Némi kutakodás és telefonálgatás után jegyek megkaparintva, szállás leszervezve.


Negyediknek a fiamat vittük. Így a költségek is sokkal kedvezőbbek lettek. Egész pontosan nekem mindennek a dupláját kellett fizetni, de egyszer élünk, és a kisded is ráizgult a dologra. Pitymallatkor autóba ülés és go!

Már az első tíz percben lerendeztük a kisgyerek, kutya, macska, közkívánatra vaddisznó – bár ez elmaradt – majdnem elütését, így nyugodtan mehettünk.

Az út legdurvább része természetesen a magyar szakasz volt. De a határtól már haladni is lehetett. Így egész vidáman utaztunk. Kedves gyerekkori barátom rendesen szóval tartott minket. Ha kétszer bealudtam, sokat mondok. A fiam kevesebb rutinnal, de egészséges életösztönnel többször is. A sofőr sokat szenvedett, de erős gyerek.

Milánóba GPS és használható térkép nélkül csapódtunk be. Annak ellenére, hogy többször is útbaigazítottak, megtaláltuk a szállodát. Ezt jeggyel együtt kellett megvenni. Olyan is volt. Papíron négycsillagos, az ára inkább öt, a kiszolgálás parasztos. De ki nem sz..ja le? Gyors két sör, kulcsok, belépők megkaparintása, fürdés, kajálás a hazaiból, és indulás a szentélybe. A portás előzékenyen közölte, szigorúan csak olaszul, hogy nem tud taxit hívni, de nem messze jár valami villamos, arról át lehet szállni valahol egy buszra, és onnan már nincs is messze. Ja. Csóri cimboránk búsan vissza az autóért, miközben rongyfáradt és hát ugye, a két sör.

Az utcán szinte senki, aki segíteni tudna. Egy-két taxi, de ők már nem dolgoznak, mert sietnek haza a meccsre.

Kicsit az őrület szélén tétováztunk. Zsák pénz, egész napos autózás – és a cél előtt vége. Ilyen nincs. Ekkor egy fiatal srác parkolt le pár méterre tőlünk nagy sietve. Gyorsan letámadtuk, hogy ugyan árulja el, merre menjünk a San Siróba, mert kb. húsz perc alatt oda kéne érni. Készségesen mondta az útvonalat, de a negyedik kanyar és a hatodik utca után picit bizonytalan lettem. Kértem, jönne el velünk, a taxit visszafelé természetesen kifizetjük, meg még amit csak kér. Szó nélkül beült a saját autójába, és mi mindenféle kis utcán keresztül követve, tíz perc alatt a tetthelyen voltunk. Nem várta meg a hálálkodásunkat, merthogy azért rohant eredetileg haza, hogy kényelmesen nézhesse a mérkőzést. Hogy a Jóisten áldja meg még egyszer...

 

És akkor bementük. Ilyen nincs. A San Siro. Az egyik a leghíresebb szentélyek közül.


Inter-szurkolóknak Guseppe Meazza stadion. Az építmény is lenyűgöző, de amikor a kivilágított arénában nyolcvanezer ember üvölt, hát, az nem semmi. Nem kis bátorság kell ellenfél játékosként ide belépni. Olasz barátaink elképesztő hangulatot csináltak.



    Ám a sokkal kisebb létszámú MU-fanatikus sem hagyta magát. Igaz, egy közepes szudáni falu egész  éves vízkészletét vágták hozzájuk félliteres kiszerelésben, mégsem adták fel.


Ezt onnan is tudom, hogy a Milan-gólnak kis fáziskéséssel és nem elég nagy buzgalommal örültünk a házigazdák szerint. Simán megdobáltak.

De ez az este a Milané volt.


Mi csak irigykedtünk, bár nem szép dolog. De jó nekik, saját csapatnak szurkolhatnak. Kár, hogy tőlünk ezt elvették. Nyíl Tibi és Törő talán csak legenda. Előttük meg csak a regék hősei voltak.

A meccs végén percek alatt kiürítették a stadiont, és egy hosszú rendőrsorfallal lezárt terület maradt az angol szurkolóknak, akiket csak kb. egy órával később engedtek ki. Addigra az olaszok elunták és elszivárogtak. Viszont ez újra hihetetlen dolgot eredményezett. A San Siro az angol drukkerek dalaitól zengett, hozzá kell tennem, vesztes mérkőzés után.

A reggelink sokkal prózaibb volt a szédületes este után. Fél kilenckor már simán elpakoltak a – ismétlem – négycsillagos szálloda kajáldájában. Kilencig lehetett reggelizni. Ilyen választékos reggelink régen, talán sosem volt. Személy szerint két főtt tojást és egy szilvalekvárt tudtam megkaparintani, kevés teával és egy zsemlével. A szerencsésebbek ezenfelül kis mustárt is lenyúltak.

Városnézésre, ajándékvásárlásra fél napunk maradt. De így is tetszett Milánó.

Majdnem vettem is egy tatyót. Igaz, kicsit egy műanyag bevásárlószatyorra hajazott, még a kézzel kötött időkből. De nem tudtak visszaadni az átszámítva kétszáztízezer forintnyi eurómból.

No, majd legközelebb, mint ahogy a második napot is csak legközelebb követem el, mert elég hosszú lett ez is.

81 komment

Címkék: maybach szösz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2007.10.02. 07:18:47

Hát igen, a focirangók kultikus helyei
utazási irodát lehetne blazírozni rá :)

maybach 2007.10.02. 07:42:20

spajder!
Léteznek ilyen irodák. A Milan meccsre nem is lehetett másként jegyet venni. A korrektebbek adnak már csak jegyet is szálloda nélkül.

N.Zoli 2007.10.02. 07:49:19

Egy volt osztálytársam benne van a magyar Milan szurkolói bandában, valami Brigade Rosso Nere Ungheria, vagy valami hasonló a nevük és az olaszok csináltak nekik zászlót. Azt mondták a legjobb az Inter Milan összecsapás, a szurkolók készültek élőkompozícióval, kirakták a sikoly festményt az Inter színeiből, meg volt, hogy Prágába ment meccset nézni. Nem voltam még hasonló stadionban, azért az Emirates stadiumot megnéztem közelebbről, mivel a szomszédban volt. Láttam azutcán nyomulni az Arsenal szurkolókat, mindegyik mezben, pocakkal, sállal és odahallottam az ordítást, a múltkor mikor a sevilla-t picsázták el 3-0-ra. nem vagyok arsenalista, de egy meccsre azért elmentem volna.

Így marad a mátrai Sándor stadion és hajrá OFC:)

maybach 2007.10.02. 07:59:09

N.Zoli!

Jaja! A városi derbyk a legjobbak még mindig, meg minden városban.
Jelzem a boldog békeidőkben egy kettős meccs a Népstadionban(AKKOR MÉG ÍGY HÍVTÁK, DE ÜZEMELT)simán teltházas volt.

tistedur 2007.10.02. 08:09:51

hát igen..apukám szokott mesélni a boldog békeidőkről,amikor kettős rangadókat tartottak a népstadionban..és az úri közönség szotyizott :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 08:29:26

Szolgálati közlemény:
Áldja meg a Jóisten, aki éjjel bevakolta a csupasz téglafalat, és ezzel a kellemes vajsárgával lefestette. Amióta beléptem a Kifőzdébe, a szemeim felváltva borulnak térdre hálálkodni.

Ezek szerint mégsem sikerült bevarázsolnom a Tovább gombot, de most igen.

Babakoromban apám mindig hurcolt magával a helyi érdekű focimeccsekre. Állítólag egyszer beesett a babakocsiba a labda. Halálra váltan rohant oda (betolt az árnyékba, ő meg a korlát mellett állt), de fel sem ébredtem. Azóta is ilyen hidegen hagy a foci, viszont szinte minden hímnemű futballrajongó az életemben. Szerintetek van összefüggés az események közt?

Én olyan irodát ismerek sokat, ahol szállodát lehet foglalni, jegyet nem.

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Jó reggelt.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 08:39:14

ABSZOLÚT OFF: Fotógalériát használóktól érdeklődöm. Létezik valami gyorsított módja annak, hogy a tar.hu-n működő galériám fotóállományát szövegestől, könyvtárastól valahogy egyben áthelyezzem egy másik szolgáltatóhoz? Szeptember 18-a óta nem lehet feltölteni új fotókat a tar.hu-ra karbantartás miatt. Négy levelemre nem válaszoltak, biznisz elé meg akadályok gördülnek. De ha képzeletben lejátszom, hogy az összes fotót egyenként újra fel kell töltenem, szöveget hozzá beírnom, már mehetek is új sérót rendelni egy parókaszalonba. Tudtok mondani valami biztatót a "Hajrá, Nadine néni!"-n kívül?

cyan 2007.10.02. 09:05:39

maybach: nagyon "látványosan" írsz, szinte ott voltam én is veletek :)) jók a képek is, ez a spirál qrwa jól néz ki, mintha rugók lennének. amúgy életemben egyszer voltam meccsen, 2 éve Szentegyháza - Nemtudomkik rangadón. a pálya körül hegyek, alant a falu. a házigazdánk fia a csapatot erősítette, mi meg üvöltöttünk. szotyi nem volt.

cyan 2007.10.02. 09:06:31

Nadine, el kell keserítselek, sajna mehetsz a parókakészítőhöz. amúgy töltsd le a gugli picassat, ott berakja az összes képed albumokba, asszem írhatsz is hozzá. aztán csinálj egy veboldalt magadnak, ftp-n küldd fel az anyagot. de lehet, h van is ilyen képes veboldalas cucc. mindenkilapja.hu kevés képet enged, azt nem ajánlom

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 09:11:24

Cyan, weboldalat nem szeretnék. Elég lenne egy szegényes kis galéria is - ha működne. De így? Én is az általad említett programmal kacérkodom, csak annyi, de annyi időt vesz igénybe az egész 0-ról való újra összerakása, hogy nem tudom, mivel b..ok ki magammal kevésbé. Várni, hogy a tar.hu végre megrázza magát, és működni kezd (lehet, hogy itt is a lófejet kéne alkalmazni? Hm.), vagy ha elkezdem feltöltögetni a másikba a képeket. (És közben kezd el működni a tar.hu.) Mindenképp szívás.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 09:17:48

Akarom mondani, weboldalt. Kávét ide!!! S. O. S.!

cyan 2007.10.02. 09:28:06

Toma írt vmi fényképes oldalról, h csinál. majd ő kiokosít. addig kávézz, rendezgesd a maradék hajad :))

cyan 2007.10.02. 09:30:52

vagy arra a blogra regisztrálj, ahova ő is meg Holland is: www.blogger.com/home ahogy elnéztem, oda férnek fel képek szép számmal :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 09:40:28

Köszi, meg fogom nézni. De ha blog, akkor az kicsit másképp "terjed" a neten, nem?

cyan 2007.10.02. 09:48:36

nem tudom mire gondolsz. legfeljebb kapsz ingyen reklámot. amúgy Holland meg Toma blogját még nem láttam címlapon, ez nem blog.hu-s cucc. kommenteket meg ki lehet kapcsolni, nem? de akkor a kuncsaftok nem tudnak rendelni. na ez megint probléma lehet. nem tudom. várdd meg Tomát, míg magához tér.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 09:58:24

Nem a kommentezéssel van bajom, a - normális hangnemben tett - kritikát szívesen fogadom. Hanem azzal, hogy így is pont annyi megrendelésem érkezik (sokszor több), mint amennyit a korrektúra mellett elbírok.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 10:53:53

Tér-idő csapdába kerültem volna??? Máris a szombati punnyadásnál tartunk, csak én nem vettem észre?

spájdernecc 2007.10.02. 10:59:38

Vagyok, csak heveny ellenőrzésen estem át, úgy meg bután néztek volna a revizorok, ha közben posztolgatok :)

N.Zoli 2007.10.02. 11:23:27

Én dógozóba vagyok, úgyhogy csak alkalomadtán kukkantok be. Szombat délután majd nem punnyadok, ill. lehet, hogy igen:)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 11:24:08

Reklámozhattad volna nekik egy cseppet a Kifőzdét. Hogy olvasgassák, amíg Te dolgozol.

spájdernecc 2007.10.02. 11:28:31

nem lenne jó az senkinek
ezek itt a nyugdíjigazgatóságtól jöttek nyugdíjjogosultság fennállásának megállapítása céljából. Ha nekiülnek netezni, szegény munkatársam az életben nem megy el nyugdíjba :)

tistedur 2007.10.02. 11:30:16

áááá csak kedd van..mindenki elkezdett dolgozni :)

maybach 2007.10.02. 12:21:06

Én mondjuk csak bent vagyok, de ez titok.

tistedur 2007.10.02. 12:22:49

Nadine!
ugye hogy uyge?! :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 12:25:30

Maybach, a munkaadóid számára is? Akkor Te egy egészen icike-picike fogaskerekecske vagy a gépezetben.:)

Tist, tényleg az.

maybach 2007.10.02. 12:37:07

Pont ez az. Nemtom ki is a munkaadóm. Mondjuk ez is megérne egy szösszenetet.

tistedur 2007.10.02. 12:53:28

Nadine!
azért ne szomorkodj :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 12:55:40

Én majdnem a saját főnököm vagyok, aki egy indiszponált, élhetetlen, határozatlan idióta per pillanat. Nem könnyű.

tistedur 2007.10.02. 13:41:08

szerintem akkor a főnöködet küldd ki egy kicsit a kertbe..vagy sétálni..vagy csak vásárolni..csodákra képes..(én az ikeába szoktam bút felejteni :) )

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 14:06:33

Egész nap ki-be járkál az idiótája, aztán mégsem normálisabb!:))

tistedur 2007.10.02. 14:31:45

Nadine!
akkor már csak a vásárlás vagy a bor segíthet :D

spájdernecc 2007.10.02. 14:36:07

Jó a nőknek......
van két opció :)

tistedur 2007.10.02. 14:52:33

spájder!
több opció is van..:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.02. 15:02:57

maybach
nagyon élvezetes írás volt, már-már megszeretem a focit újra.:))))

nadine
én is a picasa webalbumot barkácsolom éppen. még nincsen tapasztalatom róla, mert én is most kezdem, de erre bármikor lehet feltölteni, és ha akarod a gugli kereső is rámutat.
a másik, meg ha akrod, csinálok neked egy gugli blogot, megszerkesztem és utána megkapod a kódokat és csak rá kell töltened a képeket.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 15:15:42

Drága vagy, Toma, de pont ezt akartam megúszni valahogy. Ezt az újra feltöltést. Nem húsz-harminc képről és a hozzá tartozó adatmennyiségről van szó... Kellett nekem ennyi dobozt fabrikálni!
Ettől függetlenül gondolkodom az ügyön.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.02. 15:35:41

nadine
gondolom a gépeden megvan minden fotó. rendezd egy mappába, és a picasaval egyben feltöltheted az albumba.

közben itt van amit eddig feltettem, hogy lásd milyen is ez. még a külső képek, nincsenek meg de majd pótolom. az otthonom:

picasaweb.google.com/artlobo/Otthonom

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 16:01:06

Most nagyon szaladok, de majd megnézem este, ha még lesz erőm. Ha nem, akkor holnap. És köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal:)
Apropó, probléma! Bár nálam van Spájder gombászós posztjának befejező része, de ma biztosan nem lesz időm feltenni, Te pedig csütörtök-péntekre jelentkeztél, szóval, a holnapi nap üres.
VAN JELENTKEZŐ??? Olyan szóljon, aki fel is tudja tölteni. Köszi, pussz!

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.02. 19:00:09

evakuálták a blogot?

azért ez már a vég kezdete, hogy hétközben három órája egy kommentelő sem jár erre:))))

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.10.02. 19:20:55

Jó estét mindenkinek!
Látod, látod, Nadine, mondtam, hogy blog formájában csináld!:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.02. 19:44:55

én is azt mondom! nekem is bevált, könnyű a képeket feltenni, szöveget is annyit ír hozzá amenyit akar, és a kommenteket is letilthatja, ha akarja, és csak emileket lehet küldeni komment helyett, ha meg akar rendelni valamit az illető:))

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.10.02. 19:56:16

Igen, és úgy is lehet csinálni, ahogy annakidején Stein blogjába írt a dobozálásról. Az önkifejezés csúcsa a blog.:)

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.10.02. 19:57:55

Beszarok, a nőcis blogomat valaki úgy találta meg, hogy "nagy hímvesszők". Úristen!

maybach 2007.10.02. 20:38:50

Csak csendben írom. Mindjárt foci. BL. forduló.

cyan 2007.10.02. 20:46:14

'stét!
nekem nem nyílik meg az albumod Toma, hibát ír ki. pedig le van töltve a picassa.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.02. 21:07:59

cyan
nem tudom mi lehet nálad, ellenőrztem egy másik gépen, mikor nyilvánossá tettem, és látható volt.

cyan 2007.10.02. 21:12:01

biztos én vagyok a béna. diavetítésre ezt írja ki:
Google
Hiba


400 BAD_REQUEST
Nem lehet a kérést végrehajtani.

albumoknál meg ezt:
Olyan böngészőt használ, amely nem teljesen támogatott. Egyes funkciók esetleg nem működnek megfelelően, de a körülnézésnek semmi akadálya.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.02. 21:50:49

ha firefoxod van, válts IE módba, talán úgy mükszik.

maybach 2007.10.02. 22:37:25

Hehe. Barca is MU is nyert. Meg én is.

cyan 2007.10.02. 22:37:40

operával meg tudtam nézni, igaz csak schnell-ben, kicsit sok kép van fent :))

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 22:44:29

Jó estét! Csak bepillantok, mert hullafáradt vagyok már megint. Jött valami Google-e-mail-ellenőrzés mail, azt sem tudom, mi az, de klikkeltem, ahová mondták, erre most lett valami nadineblog. Ezt Ti csináltátok helyettem? Egyelőre nem áll szándékomban blogot nyitni. És marha éhes is vagyok, és ez a két dolog egyszerre most nagyon sok.
Belenéztem a Porton a tévéműsorba, és egyből tudtam, hogy Maybach focimeccset néz:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.02. 22:48:07

nadine
csak én unatkoztam és barkácsolgattam neked egy blogot:))) majd ha van kedved, foglakozol vele, ha meg nem akarsz, az sem baj:))))

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.10.02. 22:57:15

Nadine, én a helyedben örülnék egy ilyen pasinak, aki mindenben segít neked. Mondjuk, nekem is van.:)))

cyan 2007.10.02. 23:03:25

most szóltak a gyerekeim, holnap reggel a mokkában lesz az apjuk :))

tistedur 2007.10.02. 23:24:14

cyan! :) és ez most jó hír vagy nem jó hír?!

maybach!
én az első félidő után feladtam..néztem a közvetítést és arra gondoltam,hogy miért nem másik meccset adnak..még cristiano r. sem játszotta el a nagy halált...de örülök,hogy nyertél :)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 23:24:46

Toma, éreztem én, hogy nem csoda történt velem...:) Köszönöm szépen, amint lesz hozzá energiám, foglalkozom a kérdéssel. Jártam a házikódban, láttam a barátaid, ezt a két tündér kutyát, eddig ennyire futotta.
Posztot nem barkácsoltál véletlenül? Mintha a múltkor valami konzervet emlegettél volna...

Am, optimális esetben azért ez a segítség nem több száz kilométerről érkezik. De ennek is nagyon örülök.

Cyan, publikus? Vagy most tudták meg, hogy Azurákkal kezdtél hajdanán?

cyan 2007.10.02. 23:31:44

tist: nekem csak annyiban rossz hír, h korán kell kelnem :)

Nadine: nem az Azurák, fiatal ő hozzám :DDD

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 23:36:49

Csiszár eggyel érettebb változat, de ő ma reggel volt. Vigyázz, mert ha ébren leszek, nézem, és jól kikövetkeztetem, ki az.

cyan 2007.10.02. 23:39:49

Csiszár sem, nem műsorvezető, hanem vendég lesz :)
következtesd ki, kíváncsi vagyok, eltalálod-e?

cyan 2007.10.02. 23:40:34

még jó, h nem Jakupcseket írtad :DDDD

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 23:43:59

Jaj. Teljesen összezavarsz. Jakupcsek mint gyermekeid apja? Huh. Végképp hülyének érzem magam, megyek felborulni. Jó éjszakát!

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.02. 23:45:00

Ha 7 és 8 közt lesz a vendégség, kevés az esély. Ha később, akkor megkísérlem kinyomozni a rokont.

cyan 2007.10.02. 23:48:51

csak annyit tudok, h korán kell bemennie. de azt, h mikor lesz, nem tudom én sem. meg az apropót sem. bizti lesz vmi új műsor a tv2-őn, vagy a szülinapja miatt. a jó ég tudja. holnap kiderül :)

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.10.02. 23:50:11

Najó, én megyek aludni, mert itt alszok el. Jó éjt!
Blogokat frissítettem, habár az egyiken semmi újdonságot nem találtok.:) Pá pucukák!:)

maybach 2007.10.03. 07:55:39

Tist!
Éppen azért volt érdekes, mert majdnem biztos volt a döntetlen.
A második félidő mozgalmasabb volt.

tistedur 2007.10.03. 08:20:09

maybach!
nekem az első félidő sem tűnt döntetlenszagúnak-csak unalmasnak:focizgattak a két 16-os között,néha valaki próbálkozott egy-egy távoli lövéssel..
a második félidő alatt tömegközlekedtem hazafelé :)

maybach 2007.10.03. 08:40:22

Tist!
Lehet a tömegközlekedés izgalmasabb volt.
Túl sok meccset játszanak és túl nagy a tét(pénzben), így sok a taktikázás.

tistedur 2007.10.03. 08:51:53

Maybach!
nagy pénz-nagy foci :)vagy valami ilyesmi.engem az zavar,hogy a másik meccs a csoportban ki-ki meccs volt:a két 0 pontos csapatnak érdeke volt a győzelem..az ilyen meccsek általában hajtósabbak..és nem érdekel,hogy tavasszal a roma 7-1-re kikapott..pont a sok meccs miatt nehéz elképzelni,hogy ők most csakazértis meg akarták mutatni a mu-nak

maybach 2007.10.03. 08:57:53

Tist!
Ezexerint a papa nemcsak azt mesélte el, hogy az úri közönség szotyizik.
Én gyakran közvetítenék másik mérkőzést. De a nevek köteleznek.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.03. 09:15:52

Apropó, foci. Állítólag ez a sztori kétrészes. És a következőben jön a szerelem vagy mi... Maybach, légy oly bátyám megírni a 2. részét is, mert az a gyanúm, hogy hamarabb hozod össze, mint én a kertes poszt következő részét. Köszönöm.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.03. 09:18:53

Maybach, emlékszel, mit mondtam a címlapokról? Nézd meg az Indexet!

maybach 2007.10.03. 09:32:28

Nadine!
Megnéztem.
Ezért roppant fontos számomra címlapra kerülni.
A meglepő befejező részt a képek miatt csak este tudom átküldeni, ha az jó.
Bár akkor meg már izgulni fogok a mai fordulók miatt, de mit bánjátok azt Ti?

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.03. 09:35:34

Nyugi, nem kell kapkodni, nézd a focimeccset. De sztem leghamarabb szombaton, legkésőbb hétfőn szükség lenne rá. Addig meg nekem is össze kell rakosgatni, és nem vagyok képességeim tetőpontján.

tistedur 2007.10.03. 10:42:47

maybach!
én azt is tudom,mi a centerhalf :)

maybach 2007.10.03. 10:43:53

Nadine!
Jókor. Már megírtam és elküldtem. Képeket este, és akkorra teszed ki amikorra gondolod.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.10.03. 11:00:47

Arról nem tehetek, ha valaki csak óránként pillant be ide, kérem szépen:)

maybach 2007.10.03. 12:36:27

Láng Vince.

Halvány Görény 2007.10.04. 13:52:33

ilyenből jöhet még. irigylem az élményt, az utat odáig nem, meg az olaszokat, mint élményt se. de a stadionért meg a meccsért, meg a hangulatért biztos megérte.

maybach 2007.10.05. 07:32:38

Az út se volt rossz. Végig röhögtük, bár kicsit el is fáradtunk.
De teltházas kivilágított San Siro valóban elképesztő. A köv. rész a Stadio delle Alpi lesz Torinóban.
süti beállítások módosítása